top of page

Iso Ilo kiittää ja fanittaa! 

SPONSORIMME

Saruman_logo_uusi.jpg

SARUMAN OY

Tarjoamme täyden palvelun talousosastoa kaiken kokoisille yrityksille. Kiinteällä kuukausihinnalla hoidamme taloushallinnon lisäksi myös kaiken hallinnon paperisodan sekä saat meiltä tarvitsemaasi apua ja konsultointia. 

www.saruman.fi

logo-taustalla.jpg

KOUKKUPAJA OY

Olemme Suomen suurin alallamme ja käytämme ainoastaan eurooppalaisia huipputuotteita. Etukäteen sovittu edullinen pakettihinta sisältää aina kaiken käyttövalmiille vetokoukulle autoosi ja yllätyskustannuksia ei tule. Meiltä saat kolmen vuoden laatutakuun.

www.koukkupaja.fi

domector_logo_CMYK.jpg

DOMECTOR OY

Domector Oy on vuonna 2002 perustettu perheyritys. Toteutamme jatkuvasti omana tuotantona korkeatasoisia asuntokohteita Oulun parhaille paikoille. Oman tuotantomme johtavana ajatuksena on yksilöllisyys sekä korkea laatutaso suunnittelussa, rakenteissa, toteutuksessa ja käytettävyydessä.

www.domector.fi

SARANEN CONSULTING OY

pave_arkkitehdit_horizontal_black.jpeg

Saranen Consulting on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Tuemme yrityksiä kasvussa sekä uudenlaisen osaamisen rekrytoinnissa. Loimme viime vuonna yhdessä työhallinnon ja asiakkaidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 3000 asiantuntijaa.

www.saranen.fi

STUDIO FORMO

Studio-Formo-Logo.jpg

We are a design company offering graphic design, branding and printing.
For interior purposes, we offer AKUprintti: high quality custom prints on fabric, with invisible acoustic panels to reduce echo sounds.

www.studioformo.com

www.akuprintti.fi

bottom of page