top of page

Kevättä ilmassa

Iso Ilon kevätkausi on nyt saatu tosissaan käyntiin. Helmikuun puolivälissä pidimme tämän kevään ensimmäisen koreografialeirin, jonka aikana ehdittiin tehdä monenlaista: hioimme syksyn aikana Aten kanssa harjoiteltuja lauluja, pääsimme lukemaan Petrin uutta käsikirjoitusta, ja Millan kanssa aloimme herätellä lauluja uuteen elämään lavalle sekä valmistauduimme julistekuvauksiin. Ehdittiinpä leirilauantaina vielä heittää vähän keikkaakin! (Leiriviikonlopun kuulumisia voi käydä vielä kurkkaamassa Iso Ilon Instagram-tarinasta!)

Kuluneena viikonloppuna sitten pääsimme kuvauksiin! Tällä kertaa kuvauspaikkanamme toimi Oluthuone Leskinen Oulun keskustassa; siellä saimmekin lavastettua kymmenien kuorolaisten voimin monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita... Seuraavaksi odotamme innolla, että pääsemme esittelemään kuvausten tuotoksia sekä vuoden 2019 vappushow'n nimen ja teeman! Ohessa pieni makupala kuvauspäivältä. Jännää, jännää...


bottom of page