Kevättä ilmassa

February 25, 2019

Iso Ilon kevätkausi on nyt saatu tosissaan käyntiin. Helmikuun puolivälissä pidimme tämän kevään ensimmäisen koreografialeirin, jonka aikana ehdittiin tehdä monenlaista: hioimme syksyn aikana Aten kanssa harjoiteltuja lauluja, pääsimme lukemaan Petrin uutta käsikirjoitusta, ja Millan kanssa aloimme herätellä lauluja uuteen elämään lavalle sekä valmistauduimme julistekuvauksiin. Ehdittiinpä leirilauantaina vielä heittää vähän keikkaakin! (Leiriviikonlopun kuulumisia voi käydä vielä kurkkaamassa Iso Ilon Instagram-tarinasta!)

 

Kuluneena viikonloppuna sitten pääsimme kuvauksiin! Tällä kertaa kuvauspaikkanamme toimi Oluthuone Leskinen Oulun keskustassa; siellä saimmekin lavastettua kymmenien kuorolaisten voimin monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita... Seuraavaksi odotamme innolla, että pääsemme esittelemään kuvausten tuotoksia sekä vuoden 2019 vappushow'n nimen ja teeman! Ohessa pieni makupala kuvauspäivältä. Jännää, jännää...

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kevättä ilmassa

February 25, 2019

Uuden kauden kynnyksellä

August 22, 2018

Iso Ilo hakee musiikillista johtajaa

May 14, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

isoilo@isoilo.fi

Oulu, Finland

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon