top of page

Uuden kauden kynnyksellä

Aivan kohta starttaa Iso Ilon syyskausi! Aurinkoenergiaa pullollaan kaikkien aikojen kesän jälkeen kuorolaiset jo innolla ja uteliaina odottavat ensimmäisiä treenejä :) Olemme saaneet joukkoomme uuden musiikillisen johtajan, musiikin monitaiturin Atte Kekkosen. Syksyn mittaan alamme jo suunnata katsetta kohti tulevaa vappua ja uutta showta Aten luotsaamana. Kevätkaudella koreografimme Milla liikuttaa kuorolaisia saaden kuorolaulun heräämään eloon. Käsikirjoitus sitoo tuttuun tapaan laulut ja liikut yhtenäiseksi tarinaksi. Uuden kauden kynnyksellä ei alkavan syksyn pimenevät illat eikä tulevat talvipakkasetkaan haittaa, kun suunta on kohti kevättä!

HUOM! Ensimmäisellä kerralla järjestetään myös uusien kuorolaisten koelaulu. Jos tunnet poltetta laulaa ja liikkua, niin tervetuloa torstaina 6.9.2018 klo 18.30 Kastellin monitoimitalolle (Sairaalanrinne 5). Ilmoittautumiset ja lisätietoa sähköpostilla isoilo(at)isoilo.fi. TERVETULOA MUKAAN!


bottom of page