Rakkautta ilmassa

March 30, 2018

Kevään edetessä isoilolaiset hehkuvat kilpaa auringon kanssa. Vuoden kiireisin aika on koittanut ja syksyllä alkanut ohjelmistokokonaisuuden harjoittelu on loppusuoralla. Laulujen ja niiden upeiden sovitusten lisäksi on harjoiteltu koreografioita Millan napakan lempeässä ohjauksessa. On hankittu asusteita ja rekvisiittaa, on mietitty kampauksia ja Made in Love -henkistä ilmettä. Perhosia on jo vatsan pohjalla - ja niin kuuluukin olla! Tästä trilogian viimeisestä osasta on tulossa tunteita herättävä ja nautinnollinen kokonaisuus niin meille kuorolaisillekin kuin yleisöllekin. Vappuna nähdään! 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kevättä ilmassa

February 25, 2019

Uuden kauden kynnyksellä

August 22, 2018

Iso Ilo hakee musiikillista johtajaa

May 14, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

isoilo@isoilo.fi

Oulu, Finland

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon