top of page

Hei hei vanha, tervetuloa uusi!

Hyvää alkanutta vuotta 2018! Vuonna 2017 Iso Ilolla oli ilo ja kunnia saada olla mukana tekemässä koko kansan Suomi 100 -juhlavuodesta ikimuistoista. Vapun alla esitimme trilogian toisen osan, Made in Finland -teoksen, kolme kertaa täysille saleille. Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla Made in Finlandista poimittuja helmiä höystettiin myös edellisvuoden, trilogian ensimmäisen osan, Made in Oulu -teoksen kappaleilla. Olemme yhtä aikaa sekä todella onnellisia että otettuja saamastamme upeasta juhlavuoden ohjelmiston vastaanotosta. Kiitos!

Syyskuussa kuoromme harjoituskauden alkaessa käänsimme katseemme kohti tulevaa vappua. Aloitimme harjoittelun trilogian päätösosaa varten, jonka nimi on… eipäs vielä paljastetakaan! Kuorolaiset ovat jo kovin innoissaan tulevasta ja takuuvarmasti ikimuistoisesta show’sta ja sehän jo tiedetään, että tämän porukan innostus ja yhdessä tekemisen riemu näkyy myös lavalla! Iloa ja rakkautta vuoteen, ystävät!


bottom of page