Uusi vuosi, uudet kujeet

January 21, 2017

Hyvää tätä vuotta.

 

Nyt on aika jättää vuosi 2016 muistojen kirjoihin ja suunnata katse kohti kevättä. Melkoista pikkujoulupotkurilla lasketteluahan se oli loppuvuosi ja monia antoisia keikkailtoja saimme kokea mahtavalla porukalla 

Meillä oli joulukuussa suuri kunnia seisoa Iiro Rantalan, Merja Larivaaran ja Eino Grönin kanssa Oulun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä laulamassa joululauluja. 

Jopa Iisalmessa oltiin kuultu potkuristamme ja saimme kutsun esiintymään. Kannattaako lähteä kahdenkymmenen minuutin vuoksi ajelemaan Iisalmeen asti arki-iltana? No kannattaa! Joulukeikka teki kaiketi vaikutuksen, kun vuoden alussa saimme uuden kutsun takaisin eri ohjelmistolla. Ja taas pakkauduttiin autoihin ja huristeltiin käymään pikavisiitti Iisalmessa. Nämä reissut ne on melkoisia piristysruiskeita arjen keskelle. Mukava on uuden show:n harjoittelun lomassa muistella niitä vanhojakin settejä ja tälläytyä välillä keikkavaatteisiin. 

Mutta nyt! Nyt alkaa keskittyminen tulevaan vappuun ja ensi-iltaan. Tänään harjoitellaan leirin merkeissä vielä stemmoja aamusta iltaan, pidetään pikkujoulut päälle ja sen jälkeen jo viimeitään on aika heittää kaikki nuotit nurkkaan. Seuraavaksi onkin sitten koreografian vuoro. 

Please reload

Our Recent Posts

Kevättä ilmassa

February 25, 2019

Uuden kauden kynnyksellä

August 22, 2018

Iso Ilo hakee musiikillista johtajaa

May 14, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

isoilo@isoilo.fi

Oulu, Finland

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon