Tonttuilua

November 11, 2016

Eilen oli taas hulvattomat treenit, jotka päättyivät Pikkujoulupotkurin kertaamiseen tämän illan keikkaa varten. Iso Ilon tontut nähdään Zeppeliinin joulun avauksessa perjantaina 11.11.2016 noin klo 18:20. 

 

Iso Ilon Pikkujoulupotkuri onkin ollut melkoinen succee. Olemme tässä vuosien varrella päässet potkurin varjolla "kuokkimaan" jos jonkinlaisiin pikkujouluihin ja yritystilaisuuksiin. Pienemmällä porukalla ja pienemmälle yleisölle esiintyminen on mukavaa vaihtelua isoille projekteille. Siinä pääsee mukavasti lähemmäs yleisöä aistimaan ja näkemään heidän reaktionsa. Kyllä nousee omakin joulumieli kattoon, kun pikkujouluväki elää, nauraa ja laulaa kanssamme. Parasta on se, että yleisössä ollaan täysillä mukana menossa. Niin mekin ollaan, ja siksi me tätä tehdään. 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kevättä ilmassa

February 25, 2019

Uuden kauden kynnyksellä

August 22, 2018

Iso Ilo hakee musiikillista johtajaa

May 14, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

isoilo@isoilo.fi

Oulu, Finland

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon