top of page

Uuden kauden alussa

 
Syyskuu vaihtui lokakuuksi, muutama treenikerta takanapäin ja ne perinteiseti "luokkakuvatkin” on ehditty räpsiä. Uusi kausi ja uudet kujeet on siis jo kovasti päällä. Saimme muutamia lisävahvistuksia kuoroon, mikä on oikein mukavaa. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Blogi on ollut hiljaisena tovin ja nyt on hyvä hetki muistella, että missä kaikkialla sitä tulikaan heiluttua kesäaikaan.

Vapun jäätyä taakse oli seuraavaksi ilomme esiintyä jo toistamiseen Tahkokankaan Kesäjuhlissa Oulussa kesäkuun alussa. Iso Ilo lämmitteli lauteille illan pääesiintyjän Ellinooran ja sai siinä sivussa suurta suosiota osakseen. 16.6. esiinnyimme Päivikin päivillä Oulunsalon kotiseutumuseolla. Heinäkuun puolessa välissä reissattiin jo neljättä vuotta peräkkäin Kaustiselle, Kaustinen Folk Music Festivaaleille. Meillä oli siellä kaksi omaa esiintymistä sekä lisäksi suuri ilo ja kunnia olla osana myös Tanssiteatteri Tsuumin esitystä Kake - tiellä tähtiin. Pääsimme Kaken myötä ensimmäistä kertaa pääareenalle ja sehän tuntui aivan kotoisalta paikalta olla ja esiintyä. Kukkamekoista rokkariksi ja takaisin, näillä festareilla mentiin todellakin tyylistä toiseen!

Heinäkuun lopussa esiinnyimme Kalevan Kisojen iltatapahtumassa sekä elokuun alussa Oulun Kaupungin Puistopiknikissa Linnasaaressa. Lisäksi meillä oli muutama yksityinen tilauskeikka. Ja jotta ei tekeminen loppuisi, lähdettiin vielä Ylläkselle syyskuun alussa. Osallistuimme pitkästä aikaa Ylläs Acappellas -tapahtumaan, jossa olemme viimeksi tainneet olla laulamassa Leevi and the Leavingsia. Niin se aika rientää, kun on kivaa. Reissu oli mainio päätös poikkeuksellisen kiireiselle kesälle ja ihana aloitus tulevalle syksylle. Eihän tämän parempaa bussimatkaseuraa olekaan.

Tästä on hyvä jatkaa...

#Keikat #Matkat #Kaustinen

bottom of page