top of page
TUPLAJUHULAT1.jpg
Iso Ilo ylypiänä esittää

TUPLAJUHULAT

Nyt on tuplasti aihetta juhulaan! 

Iso Ilo nimittäin täytti pyöreitä kahdesti peräkkäin. Kuinka tämä on mahdollista? Onko tässä tuplahuijauksen makua? Tule viettämään Isoiloisia tuplasynttäreitä, niin pääset jyvälle, mistä tässä erikoisessa vyyhdissä on kyse. Vapun kuumimmissa kemuissa tepastellaan sujuvasti niin punaisella matolla kuin Kainuun korvessa. Show katsahtaa vuosikymmenten tärkeimpiin tapahtumiin ja paljastaa lykästääkö Iso Iloa kaverikuoron etsinnässä. Pohjankartano kuplii jälleen taattuun isoiloiseen tapaan.

 

Tuuppa tänne Tuplajuhuliin!

ESITYKSET

Lauantaina 29.4.2023 klo 17:00
Sunnuntaina 30.4.2023 klo 13:00, 15:00 ja 17:00

Pohjankartanon Sali • Leevi Madetojan katu 1

Liput alkaen 22€/17€ (lapset ja opiskelijat) 
Lippuja kuorolaisilta ja lippu.fi
Tiedustelut: isoilo@isoilo.fi

TUPLAJUHULAT

Käsikirjoitus: Petri Kauppinen
Musiikillinen johto: Atte Kekkonen 
Ohjaus ja koreografia: Milla Korja 

Räjähdysaltista
estraditaidetta

Iso Ilon ilmaisussa yhdistyy pelottomasti liikkeen, laulun, teatterin ja tanssin keinot. 

Iso Ilo -yhteisöön kuuluu 50 laulajan sekakuoro ja viidestä soittajasta koostuva pelimannibändi. Kuoro on ollut aktiivinen osa Oulunsalon Nuorisoseuran toimintaa jo vuodesta 1962. Nykyinen Iso Ilo nimi otettiin käyttöön 1973 ja viimeistään siitä lähtien ryhmän toiminta on ollut nimensä veroista. Ryhmän lavailmaisussa näkyy yhdessä tekemisen riemu ja aito ilo. Iso Ilo liikkuu ja liikuttaa! Iso Ilo haluaa viihdyttää ja koskettaa. Uudet ohjelmakokonaisuudet koostetaan huolellisesti ja niihin kristallisoituu aina yhtenäinen teema tai tarina.          

Ryhmän ohjelmisto peilaa raikkaalla tavalla suomalaista kulttuuria ja kansakuntamme nykyilmiöitä. Viime vuosina kuoro on ammentanut esityksensä suurista suomalaisista kansantaiteilijoista kuten Junnu Vainio, Gösta Sundqvist ja Juice Leskinen. Iso Ilon kursailematon musiikkimaku näkyy laaja-alaisessa ohjelmistossa. Ryhmä muuntuu monenlaisiksi kokoonpanoiksi esitysolosuhteiden ja tilaisuuden mukaan. Jokaiselle löytyy laulu, jonka kuoro haluaa lahjoittaa.

Iso Ilon taiteellinen johto

atte_profiilikuva_edited.jpg

ATTE KEKKONEN

Musiikillinen johtaja

Elokuussa 2018 aloittanut uusi musiikillinen johtaja Atte Kekkonen on koulutukseltaan laulaja, pianisti ja musiikkipedagogi. Hän on urallaan työskennellyt monipuolisesti musiikkiteatterin parissa lauluvalmentajana, sovittajana, ohjaajana ja näyttelijänä sekä opettanut pop-/jazzlaulua ja musiikkiteatteria ammattikorkeakouluissa kautta maan Tällä hetkellä Atte opiskelee Oulun yliopistossa kielitiedettä ja asuu Pikisaaressa.

_Milla_edited.jpg

MILLA KORJA

Ohjaaja ja koreografi

Ohjaaja ja koreografi Milla Korja on tanssitaiteen maisteri ja kotoisin Hollolasta Päijät-Hämeestä. Tanssin opinnot kuljettivat tämän ”etelän hetelmän” 1990-luvun alussa Ouluun. Ulkomaankomennusten ja hullujen reissuvuosien jälkeen sekä kulttuuripoliittisen päätösten seurauksena hän asettui Oulun seudulle. Täältä käsin hän työskentelee tanssin parissa vapaana taiteilijana, tanssijana, koreografina ja opettajana. Tällä hetkellä Korja työskentelee lehtorina Oamkin tanssinopettajakoulutuksessa.

_Pete_edited.jpg

PETRI KAUPPINEN

Käsikirjoittaja

Käsikirjoittaja Petri Kauppinen on tanssitaiteen moniottelija: tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Hän on opiskellut tanssitaiteen maisteriksi USA:ssa Kalifornian Yliopistossa Irvinessä. Kauppinen työskentelee Oulun seudulta käsin ympäri Suomea tanssiryhmissä, teattereissa ja alan kouluissa. Yhteistyö Iso Ilon kanssa alkoi vuonna 1994 käsittäen kaikkiaan yhdeksän ohjausta ja neljä viimeisintä käsikirjoitusta.

Haluatko meidät esiintymään?

Iso ilo ylypiänä tarjoaa juhliin ja tapahtumin vauhdikkaan kokonaisuuden, joka nostaa tilaisuutesi uudelle tasolle!

bottom of page